Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW • MILD
, ,

Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1015486

57.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Midea FOREST WIFI SMART KIT серија MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW/MOX431-24HFN8-QRD0GW
со вклучен КИТ за монтажа FOREST
DC ИНВЕРТЕР Клима уред
24000BTU
7000W на ладење
7300W на греење
Скриен Дисплеј
R32 Гас
GMCC TOSHIBA компресор
Греење до минус 15 степени
Работна температура -15 до +50 степени
SEER (Ладење) 6.1
SCOP (Греење просек) 4.0
Авто рестарт функција
Тајмер
Меморија на позицијата на отворот за дување
Смарт дијагностика + детекција на течење гас
Турбо мод
A++ на ладење
А+ на греење
Идеална за простории до 60м2
Бучност на внатрешна единица 59 дб
Бучност на надворешна единица 65дб
Проток на воздух внатрешна единица 980/800/640
Тежина внатрешна единица 11.9 кг
Тежина надворешна единица 48.4 кг
Димензии внатрешна единица 327x1040x220 мм
Димензии надоврешна единица 702x845x363мм

Шифра: 1015486 Категорија: , ,