Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW • MILD
, ,

Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW

Достапност:

Продадено


Шифра: 1015833

38.999,00 ден

Продадено

Спореди

Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA)/MOX230-12HFN8-QRD6GW
FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
12000BTU 3500W на ладење
3800W на греење
Скриен Дисплеј
WiFi ВГРАДЕН
R32 Гас
Греење до минус 30 степени
SEER (Ладење) 8.5 W/W
SCOP (Греење просек) 4.6 W/W
Авто рестарт функција
Тајмер
Меморија на позицијата на отворот за дување
Смарт дијагностика + детекција на течење гас
A++ на ладење
А+ на греење
Идеална за простории до 30м2
Бучност на внатрешна единица 20-39dB
Бучност на надворешна единица 55dB
Проток на воздух внатрешна единица 630
Тежина внатрешна единица 8.7 кг
Тежина надворешна единица 26.7 кг
Димензии внатрешна единица 295x835x208 мм
Димензии надоврешна единица 555x765x303 мм

Шифра: 1015833 Категорија: , ,