Правосмукалка за пепел MAX PLUS 1000W • MILD
, ,

Правосмукалка за пепел MAX PLUS 1000W

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93445

Моќност: 1000W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 18L

3.399,00 ден

На Залиха!

Спореди

Напон:230V~50Hz
Моќност:1000W
Капацитет на собирање:18l
Проток на вакум:17~18Kpa
Должина на кабел: 3m
Вшмуквање на пепел, прашина, покрупни честички
1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА


Техничка Спецификација

Бренд El Dom
Моќност 1000W
Заштита Обичен филтер
Индикатор за прашина Да
Опција за продувување Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Да