, ,

Мини систем M-7000S-B

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006189

Приклучок за слушалки, AUX
Моќност: 2x30W
Часовник
Кабел за напојување
CD Player, USB, можност за поврзување на Spotify преку Wi-Fi, поврзување преку Blutooth

19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Приклучок за слушалки, AUX
Моќност: 2x30W
Часовник
Кабел за напојување
CD Player, USB, можност за поврзување на Spotify преку Wi-Fi, поврзување преку Blutooth