LIAL CY-20 GA • MILD
-15%
,

LIAL CY-20 GA

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92939

РАМ: 20″
Специјално заоблени профили, скриени кабли
Менувач: /
Кочница: Стандардна на сајли
Профил на гума: /
Помошни тркала

5.000,00 ден 5.900,00 ден

На Залиха!