-12%
,

LIAL CY-20

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93745

РАМ: 20″
Специјално заоблени профили, скриени кабли
Менувач: /
Кочница: Стандардна на сајли
Профил на гума: /
Со помошни тркала

5.200,00 ден 5.900,00 ден

На Залиха!