LIAL 20 YHS • MILD
,

LIAL 20 YHS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92931

РАМ: 20″
Специјално заоблени профили, скриени кабли
Менувач: /
Кочница: Стандардна на сајли
Профил на гума: /

6.500,00 ден

На Залиха!

Спореди