Фрижидер комбиниран LG GBP 31 DSLZN • MILD
, ,

Фрижидер комбиниран LG GBP 31 DSLZN

LG
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013459

Eнергетска класа:E
Димензии:186х59,5х68,2cm
Капацитет на фрижидер: 246L
Капацитет на замрзнувач: 127L
Ниво на бучава: 36dB

41.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Комбиниран фрижидер
DoorCooling+™
Smart Inverter Compressor
Smart Diagnosis
Реверзибилна врата
Енергетска класа:E
Нето капацитет:341L
Капацитет на фрижидерот:234L
Капацитет на замрзнувачот:107L
Автономија:12 kg / 24h
Аларм на врата
Потрошувачка на енергија годишно:253kWh
Ниво на бучава:36dB
Димензии:186x60x68cm


Техничка Спецификација

Бренд LG
Висина 186cm
Ширина 59,5cm
Длабочина 68,2cm
Енгергетска Класа E
Капацитет на фрижидер 246L
Капацитет на замрзнувач 127L
Ниво на Бучава 36dB
Начин на контрола Механички
Диспанзер за вода Не
Ледомат Не
Прилагодливи полици на врата Да