LDNIO DUOS Двоен A2202 • MILD
, ,

LDNIO DUOS Двоен A2202

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92518

Напојување: 220V
Можност за полнење на 2 уреда истовремено
Излезна моќност: 5V

250,00 ден

На Залиха!

Спореди