Електрична греалка KUMTEL MH-1800 • MILD
, ,

Електрична греалка KUMTEL MH-1800

KUMTEL
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1005192

Вертикална
Термостат за автоматско исклучвање
Кварцна греалка

2.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Kumtel Electric MH-1800
KUMTEL Подно инфрацрвен грејач 1800W (Двојна употреба 900 W – 1800 W)

• Двојна потрошувачка на енергија 900/1800 W
• Грејач со мика
• Прилагодлив термостат
• Безбедност при превртување
• Сигнална светилка за 3 позиции
• Рачка за носење
• Вертикална употреба
• лесно монтирање и расклопување на ногата


Техничка Спецификација

Бренд KUMTEL
Моќност 1800W
Заштита Метална мрежа за заштита
Индикатор за топлина 3 нивоа на греење (600, 1200 и 1800W
Максимален простор за загревање 24m2