KMM-BT305 CAR AUDIO RECEIVE -16511 • MILD
, , ,

KMM-BT305 CAR AUDIO RECEIVE -16511

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011987

KMM-BT305
Дигитален медиумски приемник со вграден Bluetooth.
Дигитален медиумски приемник | Bluetooth HF & A2DP | iPhone/iPod | Spotify | USB | AUX | 3 Предизлези | Подготвена е апликацијата за далечинска апликација и мешање музика.

7.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

KMM-BT305
Дигитален медиумски приемник со вграден Bluetooth.
Дигитален медиумски приемник | Bluetooth HF & A2DP | iPhone/iPod | Spotify | USB | AUX | 3 Предизлези | Подготвена е апликацијата за далечинска апликација и мешање музика.

Медиумски приемник со кратко тело
Репродукција на MP3/WMA/AAC/WAV/FLAC
Вграден DSP, DTA и 13-бенд EQ
Подготвена далечинска апликација KENWOOD
Подготвена е апликацијата KENWOOD Music Mix
Линкот за апликацијата Spotify е подготвен
13 цифри, LCD екран со 1,5 линии
Променливо осветлување во боја
Двоен акцентен клуч
3 RCA на високо ниво (преден/заден/под) предизлез (4,0V)