KMM-124 CAR AUDIO RECEIVER -16510 • MILD
, ,

KMM-124 CAR AUDIO RECEIVER -16510

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011986

КММ-124
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез

5.099,00 ден

На Залиха!

Спореди

КММ-124
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез

13 цифри, LCD екран со 1,5 линии
Променливо осветлување во боја
Преден USB и AUX влез
Репродукција на MP3, WMA, WAV и FLAC
2 RCA предизлез (2,5V)
Заден/субвуфер со можност за преклопување
Параметриски еквилајзер со 3 појаси
Засилување на басот и контрола на гласноста
Кратко тело за лесно монтирање.