KMM-105Y CAR AUDIO RECEIVE -16435 • MILD
, ,

KMM-105Y CAR AUDIO RECEIVE -16435

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006112

KMM-105RY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез.
Дигитален медиумски приемник | Отстранлив преден панел со црвено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлез.

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KMM-105RY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез.
Дигитален медиумски приемник | Отстранлив преден панел со црвено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлез.

Медиумски приемник со кратко тело
13 цифри вертикално порамнување LCD дисплеј.
Црвено копче и бело осветлување на екранот.
Двоен акцентен клуч.
FM (RDS) / AM (MW/LW) тјунер (24 поставки).
Осветлен преден USB со капак за прав (1,0A).
Репродукција на MP3/WMA/WAV/FLAC.
Вграден EQ со 3 бендови.
1 RCA (заден/под прекинувач) предизлез (2,5V).