KMM-105RY CAR AUDIO RECEIVER-16481 • MILD
, ,

KMM-105RY CAR AUDIO RECEIVER-16481

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006111

KMM-105RY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез.
Дигитален медиумски приемник | Отстранлив преден панел со црвено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлез.

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KMM-105RY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез.
Дигитален медиумски приемник | Отстранлив преден панел со црвено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлез.

Медиумски приемник со кратко тело
13 цифри вертикално порамнување LCD дисплеј.
Црвено копче и бело осветлување на екранот.
Двоен акцентен клуч.
FM (RDS) / AM (MW/LW) тјунер (24 поставки).
Осветлен преден USB со капак за прав (1,0A).
Репродукција на MP3/WMA/WAV/FLAC.
Вграден EQ со 3 бендови.
1 RCA (заден/под прекинувач) предизлез (2,5V).


Техничка Спецификација

Бренд KENWOOD
Компатибилни медиа формати MP3, WMA, WAV, FLAC
Моќност 4x50W
Излезна Моќност 4x22W
RCA Preouts 1 | 2,5V
Начин на контрола Механички