KMM 105GY CAR AUDIO RECEIVE-16480 • MILD
, ,

KMM 105GY CAR AUDIO RECEIVE-16480

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006110

KMM-105GY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез.
Дигитален медиумски приемник | Отстранлив преден панел со зелено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлез

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KMM-105GY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез.
Дигитален медиумски приемник | Отстранлив преден панел со зелено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлез
Медиумски приемник со кратко тело
13 цифри вертикално порамнување LCD дисплеј.
Зелено копче и бело осветлување на екранот.
Двоен акцентен клуч.
FM (RDS) / AM (MW/LW) тјунер (24 поставки).
Осветлен преден USB со капак за прав (1,0A).
Репродукција на MP3/WMA/WAV/FLAC.
Вграден EQ со 3 бендови.
1 RCA (заден/под прекинувач) предизлез (2,5V).


Техничка Спецификација

Бренд KENWOOD
Компатибилни медиа формати MP3, WMA, WAV, FLAC
Моќност 4x50W
Излезна Моќност 4x22W
RCA Preouts 1 | 2,5V
Начин на контрола Механички