KMM-104RY CAR AUDIO RECEIVE -16509 • MILD
, ,

KMM-104RY CAR AUDIO RECEIVE -16509

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1011985

KMM-104RY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KMM-104RY
Дигитален медиумски ресивер со преден USB и AUX влез.

LCD дисплеј со 13 цифри, широк 13 сегменти
Осветлување во црвена боја
Преден USB и AUX влез
Репродукција на MP3, WMA, WAV и FLAC
1 RCA предизлез (2,5V)
Заден/субвуфер со можност за преклопување
Параметриски еквилајзер со 3 појаси
Засилување на басот и контрола на гласноста
Кратко тело за лесно монтирање.