Kingston Data traveler Exodia Gen1 U-KCU2G 32GB • MILD
, ,

Kingston Data traveler Exodia Gen1 U-KCU2G 32GB

KINGSTON
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010614

Капацитет: 32GB
USB Стандард: 3
Механизам за собирање за поголема заштита

399,00 ден

На Залиха!

Спореди