KFC S6984 звучници -14135 • MILD
, ,

KFC S6984 звучници -14135

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006182

Високо издржлива магнетна намотка
Четворен систем на звучници
Вклучена решетка

4.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KFC-S6984
6×9″, Систем на звучници со рамна монтажа со 4 насоки

4-насочен систем со 4 звучници
6″x9″ П.П. Мика конус со текстура на влакна
Звучник со среден опсег од 70 мм, високотонец од 20 мм, супер високотонец од 20 мм
Подобрувач на слика IV (патент на KENWOOD од 1987 година)
Врвна влезна моќност од 450 W


Техничка Спецификација

Бренд KENWOOD
Димензии 6″ x 9″
Моќност 450W
RMS Моќност 110W
Дијаметар на купола на среднотонец | високотонец | супер високотонец 70mm | 20mm | 20mm