KFC-S1356 -16438 звучник • MILD
, ,

KFC-S1356 -16438 звучник

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006173

Високо издржлива магнетна намотка
Двоен систем на звучници
KFC-S1356
СЕРИЈА НА СЦЕНСКИ ЗВУК, Систем на звучници со две конуси со рамна монтажа од 13 см

2.600,00 ден

На Залиха!

Спореди

KFC-S1356
СЕРИЈА НА СЦЕНСКИ ЗВУК, Систем на звучници со две конуси со рамна монтажа од 13 см

СЦЕНСКА ЗВУЧНА СЕРИЈА
Flush Mount звучник
Конус на вуфер од полипропилен од 13 см
Коло со магнет со тешки вуфери
Систем за звучници со двоен конус
Врвна моќност од 260 W
Моќност од 30W RMS


Техничка Спецификација

Бренд KENWOOD
Дијаметар 13cm
Моќност 260W
RMS Моќност 30W