KDC-170Y CAR CD PLAYER • MILD
, ,

KDC-170Y CAR CD PLAYER

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006121

Предниот панел се отсранува целосно
Equlizer
Променливи бои на лед

5.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд KENWOOD
Компатибилни медиа формати MP3, WMA, WAV, FLAC
Моќност 4x50W
RCA Preouts 2 | 2,5V
Начин на контрола Механички