KDC-130UR CAR PLAYER-16385 • MILD
, ,

KDC-130UR CAR PLAYER-16385

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006120

Предниот панел се отсранува целосно
Equlizer
KDC-130UR
ЦД-приемник со преден USB и AUX влез.
ЦД-приемник | Отстранлив преден панел со црвено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлези

5.299,00 ден

На Залиха!

Спореди

KDC-130UR
ЦД-приемник со преден USB и AUX влез.
ЦД-приемник | Отстранлив преден панел со црвено осветлување на копчињата | USB | AUX | 1 Предизлези

LCD дисплеј со вертикално порамнување со 3 цифри.
Црвено копче и бело осветлување на екранот.
Двоен акцентен клуч.
FM (RDS) / AM (MW/LW) тјунер (24 поставки).
CD плеер.
Осветлен преден USB со капак за прав (1,0A).
Репродукција на MP3/WMA/WAV/FLAC.
Вграден EQ со 3 бендови.
1 RCA (заден/под прекинувач) Предизлез (2,5V)


Техничка Спецификација

Бренд KENWOOD
Компатибилни медиа формати MP3, WMA, WAV, FLAC
Моќност 4x50W
Излезна Моќност 4x22W
RCA Preouts 1 | 2,5V
Начин на контрола Механички