KDC-120 UR CAR PLAYER • MILD
, ,

KDC-120 UR CAR PLAYER

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006117

Предниот панел се отсранува целосно
Equlizer
KENWOOD апликација за управување
USB приклучок напред може да се користи за полнење на мобилен телефон

4.499,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд KENWOOD
Компатибилни медиа формати MP3, WMA, WAV, FLAC
Моќност 4x50W
Излезна Моќност 4x22W
RCA Preouts 1 | 2,5V
Начин на контрола Механички