Засилувач KAC-PS702EX -16468 • MILD
, ,

Засилувач KAC-PS702EX -16468

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006187

Максимална моќност: 500W
Stereo / Mono подесување
4Ω излези: 70Wx2
2Ω излези: 60Wx2
4Ω излези: 170Wx1
Димензии: 5,6x23x16,7cm

6.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KAC-PS702EX
Стерео засилувач за моќност од стандардна серија
Performance Standard сериските засилувачи се дизајнирани да бидат нашите најдобри засилувачи на звук. Тие обезбедуваат извонредна динамика, одржувајќи ја музичката репродукција на највисоки стандарди, без разлика дали даваат влијателен бас или најдетални ноти.
Стандардна серија на перформанси
Стерео или моно поставување
500W Максимална излезна моќност
Вграден нископропусен филтер
Вклучување на сензорот за сигнал
Влез на ниво на звучник
Напојување со прекинувачки напојување MOS-FET
Ладилник од леано алуминиум.