KAC-PS404 засилувач-16469 • MILD
, ,

KAC-PS404 засилувач-16469

KENWOOD
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1006188

Максимална моќност: 550W
Stereo / Mono подесување
4Ω излези: 40Wx4
2Ω излези: 60Wx4
4Ω излези: 130Wx2
Димензии: 5,6×33,5x2cm

8.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

KAC-PS404
Засилувач на моќност со стандардна серија 4/3/2ч

Стандардна серија на перформанси
Поставување 4 канали или 3 канали (2 канали + под).
550W Максимална излезна моќност
Вграден променлив Нископропусен филтер
Вграден високопропусен филтер (80Hz: ВКЛУЧЕНО/ИСКЛУЧЕНО)
Вклучување на сензорот за сигнал
Влез на ниво на звучник
Напојување со прекинувачки напојување MOS-FET
Ладилник од леано алуминиум