Камин HORVAT AFRODITA L • MILD
, ,

Камин HORVAT AFRODITA L

HORVART TEHNIKA
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91888

Моќност: 4КW
Димензии на производот: 81x47x46cm

19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

HT-Afrodita L е дизајн на шпорет на дрва за ефикасно загревање на мали и средни простори. Опремен со керамичко огноотпорно стакло и хромирана рачка. Кутијата за ложиште е наредена со огноотпорни тули и решетки од леано железо за да се оптимизира ефикасноста и долговечноста на шпоретот. Јаката за чад има контрола на амортизерите за подобро регулирање на пожарот. Шпоретот е изработен од висококвалитетен челик, кој за разлика од кревкото леано железо, нема да пука или да се стопи. Во согласност со сите шпорети што ги нудиме, HT-Afrodita L има ознака CE со EN13240.

Тежина 60 кг
Димензии 470 × 460 × 815 mm
Димензии на Firebox
450х310х350мм

Димензии на стакло
300х180мм

Димензии на димна јака
120 мм

Ефикасност
74,4%

Простор за греење
45м2

Моќ
4-8 kw


Техничка Спецификација

Бренд HORVART
Моќност 4KW
Загревање на површина ~35m2
Процент на искористеност 80%
Гориво Дрво и дрвени брикети