, ,

HISENSE KB70BT1EG/KB70BT1EW

HISENSE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003996

Ниво на бучава: 45dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

Silky cool, Cool Boost

60.490,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд HISENSE
Димензии на надворешна единица 73,5cm Х 82,5cm Х 30cm
Димензии на внатрешна единица 29,5cm Х 99cm Х 26,3cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 2060W
Влезна моќност за греење 2150W
I FEEL функција Да
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 70m2
Филтер за прашина Да