Клима уред Hisense KB50XS1EG/EW Wings Pro • MILD
, ,

Клима уред Hisense KB50XS1EG/EW Wings Pro

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003802

Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
Макс. капацитет на ладење:6000 W
Макс. капацитет на греење:6250 W
Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W
Влезна моќност ладење:1540 W
Влезна моќност греење:1550 W
Проток на воздух:880 m3/h

45.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
Макс. капацитет на ладење:6000 W
Макс. капацитет на греење:6250 W
Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5600 W
Влезна моќност ладење:1540 W
Влезна моќност греење:1550 W
Проток на воздух:880.00 m3/h
Капацитет на одвлажнување:2.0 l/h
Ниво на бучава внатрешна единица:44/42/40/37/36/31 db
Ниво на бучава надворешна единица: 53 db
Работна температура:од -20 ℃ до 43 ℃
Маса внатрешна единица:10 kg
Маса надворешна единица:34 kg
Фреон:R32
Филтри:
4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
Дополнителни функции
Wi-Fi управување
Hi-nano Генератор
Греач на надворешна единица
Ноќен режим на работа – Night mode
Автоматско работење
Турбо функција
Заштита од ладен воздух
Опсег на поставување на температура: 16-30
Брзина на надворешниот вентилатор: 3
Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
Скриен ЛЕД дисплеј
Затемнување на екран
Само-дијагностика
Автоматски внатрешен вентилатор
Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
Заштита од замрзнување
Функција за отстранување на влага
Вентилирање – проветрување
Тајмер 24h
Димензии надв. Единица:810×585×280 mm
Димензии внат. Единица:943×300×245 mm

Шифра: 1003802 Категорија: , ,