-4%
, ,

HISENSE KB35YR3EG/KB35YR3EW

HISENSE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003801

Ниво на бучава: 52dB
Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина
Wi-Fi

32.490,00 ден 33.999,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд HISENSE
Димензии на надворешна единица 49,8cm Х 77,7cm Х 29cm
Димензии на внатрешна единица 25cm Х 77,7cm Х 20cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 1140W
Влезна моќност за греење 1050W
I FEEL функција Да
Одложен режим на работа Да
Начин на контрола Далечински Управувач
Препорачана површина до 50m2
Филтер за прашина Да