Клима уред HISENSE KA50BS0EG/KA50BS0EW • MILD
, ,

Клима уред HISENSE KA50BS0EG/KA50BS0EW

HISENSE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003785

Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(7.8/4.6)
Макс. капацитет на ладење:6300 W
Макс. капацитет на греење:6200 W
Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5400 W
Работна температура:од -22 ℃ до 43 ℃

54.990,00 ден

На Залиха!

Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(7.8/4.6)
Макс. капацитет на ладење:6300 W
Макс. капацитет на греење:6200 W
Просечна моќност (ладење/греење) :5000 W/5400 W
Влезна моќност ладење:1295 W
Влезна моќност греење:1380 W
Проток на воздух:950.00 m3/h
Капацитет на одвлажнување:2.0 l/h
Ниво на бучава внатрешна единица: 44/42/39/37/35/31 db
Ниво на бучава надворешна единица: 56 db
Работна температура:од -22 ℃ до 43 ℃
Маса внатрешна единица:10.3 kg
Маса надворешна единица:39 kg
Препорачана површина:до 55 м2
Фреон:R32
Филтри:
4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
Дополнителни функции
Wi-Fi управување
Hi-nano Генератор
Греач на надворешна единица
Паметна гласовна контрола
Опсег на поставување на температура: 16-30
Компактен дизајн
Меморија на позицијата на насочувачите
Брзина на надворешниот вентилатор: 3
Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
Далечински управувач како собен термостат
Скриен ЛЕД дисплеј
Затемнување на екран
Само-дијагностика
Автоматски внатрешен вентилатор
Автоматско работење
Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
Ноќен режим на работа – Night mode
Турбо функција
Функција за отстранување на влага
Вентилирање – проветрување
Тајмер 24h
Димензии надв. Единица:860×667×310 mm
Димензии внат. Единица:896×300×214 mm
Гаранција:3 години

Шифра: 1003785 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

I Feel функцијаДа

Бренд HISENSE
Димензии на надворешна единица 66,7cm Х 86cm Х 31cm
Димензии на внатрешна единица 30cm Х 89,6cm Х 21,4cm
Eнергетска класа на ладење A+++
Eнергетска класа на греење A++
Влезна моќност за ладење 1295W
Влезна моќност за греење 1380W
Одложен режим на работа Да
Ниво на Бучава 56dB
Препорачана површина до 44m2
Начин на контрола Далечински Управувач + Wi-Fi
Филтер за прашина Да