Клима уред HISENSE KA35XR0EG/KA35XR0EW • MILD
, ,

Клима уред HISENSE KA35XR0EG/KA35XR0EW

HISENSE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003788

Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/4.6)
Макс. капацитет на ладење:4000 W
Макс. капацитет на греење:4400 W
Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/3900 W
Работна температура:од -22 ℃ до 43 ℃

39.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Hisense KA35XR0E
Енергетска класа (SEER/SCOP):A+++(8.5/4.6)
Макс. капацитет на ладење:4000 W
Макс. капацитет на греење:4400 W
Просечна моќност (ладење/греење) :3500 W/3900 W
Влезна моќност ладење:890 W
Влезна моќност греење:1000 W
Проток на воздух:580.00 m3/h
Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
Ниво на бучава внатрешна единица: 40/38/35/33/31/26 db
Ниво на бучава надворешна единица: 54 db
Работна температура:од -22 ℃ до 43 ℃
Маса внатрешна единица:7.5 kg
Маса надворешна единица:33 kg
Препорачана површина:до 35 м2
Фреон:R32
Филтри:
4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
Дополнителни функции
Wi-Fi управување
Hi-nano Генератор
Греач на надворешна единица
Паметна гласовна контрола
Опсег на поставување на температура: 16-30
Компактен дизајн
Меморија на позицијата на насочувачите
Брзина на надворешниот вентилатор: 3
Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
Далечински управувач како собен термостат
Скриен ЛЕД дисплеј
Затемнување на екран
Само-дијагностика
Автоматски внатрешен вентилатор
Автоматско работење
Автоматско повторно вклучување (при прекин на електрична енергија)
Ноќен режим на работа – Night mode
Турбо функција
Функција за отстранување на влага
Вентилирање – проветрување
Тајмер 24h
Димензии надв. Единица:810x585x280 mm
Димензии внат. Единица:798×256×191 mm
Гаранција:3 години

Шифра: 1003788 Категорија: , ,

 

Техничка Спецификација

I Feel функцијаДа

Бренд HISENSE
Димензии на надворешна единица 58,5cm Х 81cm Х 28cm
Димензии на внатрешна единица 25,6cm Х 80cm Х 19cm
Eнергетска класа на ладење A+++
Eнергетска класа на греење A+++
Влезна моќност за ладење 890W
Влезна моќност за греење 1000W
Одложен режим на работа Да
Ниво на Бучава 40dB
Препорачана површина до 35m2
Начин на контрола Далечински Управувач
Филтер за прашина Да