Фритеза Airfyer Hisense HAF2900D • MILD
, , , ,

Фритеза Airfyer Hisense HAF2900D

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1017101

Фритеза на топол воздух – Airfyer
Боја Црна
Моќност на грејачот: 1.700 W
Голем XXL сад: 8.6 l
Две независни корпи

10.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Фритеза на топол воздух – Airfyer
Боја Црна
Моќност на грејачот: 1.700 W
Голем XXL сад: 8.6 l
Две независни корпи
Секоја корпа има свој брз грејач и циклонски вентилатор – Така можете да подготвите две намирници
секоја на свој начин
Поголемата корпа за пржење има волумен од 5.3 литри
а помалата 3.3 литри
Сад што се отстранува
Нелеплива подлога
Електронско управување
Број на програми: 8
Контрола на допир
Автоматско исклучување за дополнителна сигурност
температура: 80 – 200°C
Прегледен ЛЕД дисплеј