-17%
, ,

Клима HISENSE CA35YR03G/CA35YR03W

HISENSE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1003798

Eнергетска класа на ладење: A++
Eнергетска класа на греење: А+
Тип на Фреон:R32
Јонизатор
Филтер за прашина

23.990,00 ден 28.990,00 ден

На Залиха!

Спореди

Hisense CA35YR03
Енергетска класа (SEER/SCOP):A++(6.1/4.0)
Макс. капацитет на ладење:4000 W
Макс. капацитет на греење:4200 W
Просечна моќност (ладење/греење) :3400 W/3800 W
Влезна моќност ладење:1140 W
Влезна моќност греење:1050 W
Проток на воздух:550.00 m3/h
Капацитет на одвлажнување:1.2 l/h
Ниво на бучава внатрешна единица:39/37/34/32/30/24 db
Ниво на бучава надворешна единица: 52 db
Работна температура:од -20 ℃ до 43 ℃
Маса внатрешна единица:7.1 kg
Маса надворешна единица:22 kg
Фреон:R32
Филтри:
4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер)
Дополнителни функции
Автоматско работење
Турбо функција
Заштита од ладен воздух
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Wi-Fi управување: Подготвен
Филтер со активен јаглен
Заштита од замрзнување
Тајмер 24h
Вентилирање – проветрување
Опсег на поставување на температура: 16-30
Компактен дизајн
Копче за рачно управување
Меморија на позицијата на насочувачите
Двоен одвод на кондензатот: Лево или десно
Брзина на надворешниот вентилатор: 3
Брзина на внатрешниот вентилатор: 7
Далечински управувач како собен термостат
Скриен ЛЕД дисплеј
Затемнување на екран
Само-дијагностика
Автоматски внатрешен вентилатор
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 1 W
Димензии надв. Единица:660×483×240 mm
Димензии внат. Единица:790×255×200 mm
Гаранција:3 години

Шифра: 1003798 Категорија: , ,

 

Техничка Спецификација

I Feel функцијаДа

Бренд HISENSE
Димензии на надворешна единица 58,5cm Х 81cm Х 28cm
Димензии на внатрешна единица 25,6cm Х 80cm Х 19cm
Eнергетска класа на ладење A++
Eнергетска класа на греење A+
Влезна моќност за ладење 890W
Влезна моќност за греење 1000W
Одложен режим на работа Да
Ниво на Бучава 40dB
Препорачана површина до 35m2
Начин на контрола Далечински Управувач
Филтер за прашина Да