GRUNDIG MGK 6841 • MILD
,

GRUNDIG MGK 6841

GRUNDIG
Достапност:

Продадено


Шифра: 1012249

Заштита од прегравање
Лесно одржливи сечила
Вклучени додатоци: 2
Сечила изработени од титаниум
Време на работа со едно полнење: до 50min

2.499,00 ден

Продадено

Спореди

Техничка Спецификација

Бренд GRUNDIG
Моќност 15W
Нивоа на скратување 3-30mm/td>
Ширина на сечило 23mm/td>
Напојување Бежично