Машина за перње GORENJE WNHPI62SCS • MILD
, ,

Машина за перње GORENJE WNHPI62SCS

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013057

Енергетска класа: A
Инвертер PowerDrive мотор
Број на вртежи: 1.200 rpm
Капацитет за перење: 6 kg

19.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Ефект на цедење:B
Ниво на бучност при перење dB(A):58
Ниво на бучност при центрифугирање dB(A):76
Боја:Бела
Ефикасност
Капацитет за перење:6 kg
Волумен на барабанот:43 l
Број на вртежи на центрифугата:1200 rpm
Drum type:SnowFlake drum
Инвертер PowerDrive мотор
Време на програмата на 60°C:233 min
Потрошувачка на електрична енергија по циклус:0.63 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство:153 kWh
Управување
Одложен почеток на перење (24 часа)
DelayEnd
Копче за почеток:Старт/Пауза
Програми
Број на програми:15
Основни програми:
Памук
Програма за спортска облека
Синтетика
Волна
Микс
Брзо перење
Специјални програми
Детска облека
Eco 40-60 °C
Совршено црно (PerfectBlack)
Еко 20°C
Програма за производи полнети со пердуви (DownWear)
Програма против алергии (AllergyCare)
Дополнителни програми за перење:
Цедење
Стерилизирање на барабанот
Rinse/spin
Функции
Дополнителни функции:
Предперење
Одложен почеток
Исклучување на центрифугата
Функција пареа
Карактеристики
SteamTech:Да, грејач во када
Сензори:Сензор за ниво на вода
Ладно перење:15°C
Сад за дозирање:3 прегради во просторот за дозирање детергент
Сигурност
Заштита од прелевање
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Технички податоци
Ширина:595 mm
Висина:845 mm
Длабочина:450 mm
Ширина на спакуван производ:650 mm
Висина на спакуван производ:880 mm
Длабочина на спакуван производ:495 mm
Бруто тежина на апаратот:58.4 kg
Нето тежина на апаратот:57 kg
Приклучна моќ:220-240 V
Приклучна моќ:1700 W