Аспиратор GORENJE WHC629E4X • MILD
, ,

Аспиратор GORENJE WHC629E4X

GORENJE
Достапност:

Продадено


Шифра: 1003962

Моќност: 110W
Модел: 60cm
INOX

8.999,00 ден

Продадено

Спореди

Издувно и проточно
Енергетска класа: B
Материјал на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
Боја на куќиште/декоративен оџак: Инокс / Инокс
Енергетска класа на осветлувањето: A
Енергетска класа на филтерот за маснотии: B
Енергетска класа на проток на воздух: C
Максимален проток на воздух при издувно функционирање: 450 m³/h
Максимален проток на воздух при проточно функционирање: 305 m³/h
Пречник на одводното црево: 15 cm
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 1:
242 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 2:
354 m³/h
Максимален проток на воздух при издувно функционирање, степен 3:
450 m³/h
Механичко управување
Управување: Копче
Број на степени на вентилаторот: 3
Тип на осветлување: LED
Копче за уклучување/исклучување на светлото
Осветлување: 1
Моќност на осветлување: 2 W
Филтер за маснотии: Алуминиумски филтер за маснотии
Број на филтри: 2
Филтер за маснотии кој се мие
Tип на мотор: Кондензаторски мотор
Број на мотори: 1
Клапна за неповратен проток на воздухот: 150 mm
Максимална бучавост: 65 dB(A)re1pW
Висина: 166 mm
Минимална висина на декоративниот оџак: 330 mm
Максимална висина на декоративниот оџак: 630 mm
Годишна потрошувачка на енергија: 38,2 kWh
Димензии (ШxВxД): 60 × 16,6 × 45 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 65 × 25 × 50 cm
Нето тежина на апаратот: 6,6 kg
Бруто тежина на апаратот: 8,37 kg
Приклучна моќ: 112 W

Шифра: 1003962 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Ширина 60cm
Должина 47cm
Висина 16,6cm
Моќност 110W
Дијаметар на излез 15cm
Начин на контрола Механички