Правосмукалка GORENJE VC2303SPRCY • MILD
, ,

Правосмукалка GORENJE VC2303SPRCY

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93688

Gorenje VC 2303 SPRCY
Правосмукалка
Сиво-Црвена боја
Моќност: 2300 W
Со канистер SUPRA POWER
Моќ на всисување: 400 W

7.999,00 ден

На Залиха!

Gorenje VC 2303 SPRCY
Правосмукалка
Сиво-Црвена боја
Моќност: 2300 W
Со канистер SUPRA POWER
Моќ на всисување: 400 W
Волумен на садот за прашина: 1.7 Литри
мотор SOFT START
употреба суво чистење
Хепа филтер 2
Ниво на филтрација: 9
цевка: Алуминиум
Универзална четка + 3 додатни наставки
Радиус-Опсег: 9 m

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 1,7L
Моќност 2300W
Должина на кабел 9m
Регулатор за моќност НЕ
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ