GORENJE VC 2321 GPRRCY • MILD
, ,

GORENJE VC 2321 GPRRCY

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92687

HEPPA филтер
Моќност:2300 W
Должина на кабел: 9m

8.490,00 ден

На Залиха!


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 3L
Моќност 2400W
Должина на кабел 9m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина ДА