Правосмукалка GORENJE VC 2321 GPLW • MILD
, ,

Правосмукалка GORENJE VC 2321 GPLW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91296

Моќност на моторот (max)
2300 W
Моќ на всисување
470 W
Проток на воздух
42
Волумен на вреќичката
3 l

8.499,00 ден

На Залиха!

Спореди

Правосмукалка · VC2321GPLW
Тип на правосмукалка: Со вреќичка, Вид на правосмукалка: За суво чистење, Четка: XpandZone четка

XPANDZONE ЧЕТКА
Иновативна четка за собирање прашина
Двојниот канал за вшмукување прашина во Х-облик ја зголемува површината што собира прашина од теписи, тврди површини и паркет. Ова резултира со поефикасно вшмукување и заштедува време.
Иновативна четка за собирање прашина

Двојниот канал за вшмукување прашина во Х-облик ја зголемува површината што собира прашина од теписи, тврди површини и паркет. Ова резултира со поефикасно вшмукување и заштедува време.

Со вреќичка
Вид на правосмукалка
За суво чистење
Материјал на куќиште
Пластично
Боја
Бела
Тип на цевка
Телескопска
Материјал на цевката
Алуминиум
2300 W
Моќ на всисување
470 W
Проток на воздух
42
Волумен на вреќичката
3 l

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 3L
Моќност 2400W
Должина на кабел 9m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина ДА