GORENJE VC 2302 GALRCY • MILD
, ,

GORENJE VC 2302 GALRCY

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1010343

HEPPA филтер
Моќност:2300 W
Должина на кабел: 9m

7.690,00 ден

На Залиха!

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 3,3L
Моќност 2300W
Должина на кабел 9m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ