GORENJE VC 1821 PSWBU • MILD
, ,

GORENJE VC 1821 PSWBU

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91286

HEPPA филтер
Моќност:1800 W
Должина на кабел: 6m

5.099,00 ден

На Залиха!

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 3L
Моќност 1800W
Должина на кабел 6m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина ДА