Правосмукалка GORENJE VC 1601 BUWD • MILD
, ,

Правосмукалка GORENJE VC 1601 BUWD

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91282

Gorenje VC 1601 BUWD
Правосмукалка
WET&DRY
Сина боја
Моќност: 1600 W
За влажно и суво чистење

6.599,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje VC 1601 BUWD
Правосмукалка
WET&DRY
Сина боја
Моќност: 1600 W
За влажно и суво чистење
Пластичен сад или вреќичка
Тип на цевка: Лесна за составување
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 86 cm
Материјал на цевката: Пластика
Мотор By pass
1 Хепа филтер
Број на вклучени микрофибер врекички: 1
Додатоци: 1
Радиус-Опсег: 12m
Волумен на садот за прашина: 10 Литри
Проток на воздух: 36 l/s
Волумен на вреќичката: 5 l
Број на тркала: 4


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 10L
Моќност 1600W
Должина на кабел 10m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина НЕ