Правосмукалка GORENJE VC 1411 CXW • MILD
, , , ,

Правосмукалка GORENJE VC 1411 CXW

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93129

Правосмукалка
Боја Бела
Моќност: 1400 W
Моќ на всисување: 275 W

3.899,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje VC 1411 CXW
Правосмукалка
Боја Бела
Моќност: 1400 W
Моќ на всисување: 275 W
Со вреќичка 2 Литри
Материјал на цевката: Метал
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Метална телескопска цевка ДА
Индикатор за количина на собрана прашина ДА
Копче за автоматско собирање на кабел ДА
Капацитет на прашина 2L
Моќност 1400W
Должина на кабел 6m
Регулатор за моќност ДА
Тип на Филтер HEPPA
Променлива кеса за прашина ДА