Бојлер GORENJE TGR 50 NG • MILD
, ,

Бојлер GORENJE TGR 50 NG

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91257

Моќност: 2000W
Капацитет: 48,1L
Греач: Бакарен

Електричен бојлер · TGR50NG
Волумен: 48.1 l, Начин на монтажа: Вертикална монтажа на ѕид, Прекинувач за вклучување/исклучување на работата на електричниот грејач, Ширина: 454 mm, Висина: 585 mm, Длабочина: 461 mm

9.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Електричен бојлер · TGR50NG
Волумен: 48.1 l, Начин на монтажа: Вертикална монтажа на ѕид, Прекинувач за вклучување/исклучување на работата на електричниот грејач, Ширина: 454 mm, Висина: 585 mm, Длабочина: 461 mm
ВИСОКОКВАЛИТЕТНАТА ИЗОЛАЦИЈА
Висококвалитетната и еколошка топлинска изолација обезбедува најекономична потрошувачка на енергија и минимална загуба на топлина.
Бакарниот електричен потопен грејач кој е во директен контакт со вода обезбедува силна отпорност на корозија и долг работен век.

Основната регулација со копче овозможува поставување на температурата на посакуваното ниво: избор на максимална температура, економично работење или поставување на температура против замрзнување.

Заштитата од прегревање спречува зголемување на температурата на водата во грејачот над 90°C. Бојлерот престанува да работи и го предупредува корисникот дека температурата на водата е превисока поради неисправно функционирање. Така го штити корисникот од можни случајни изгореници.

Шифра: 91257 Категорија: , ,

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Капацитет 48,1L
Моќност 2000W
Оперативен притисок 6 BAR
Димензии 45,4cm × 58,5cm × 46,1 cm
Начин на контрола Механички