Бојлер GORENJE TEG 5 U • MILD
, ,

Бојлер GORENJE TEG 5 U

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 91246

Моќност: 2000W
Капацитет: 5L

Електричен бојлер · TEG5U
Волумен: 5.7 l, Начин на монтажа: Подпултна монтажа, Дисплеј: Не, Прекинувач за вклучување/исклучување на работата на електричниот грејач, Ширина: 256 mm, Висина: 390 mm, Длабочина: 213 mm

5.199,00 ден

На Залиха!

Спореди

Електричен бојлер · TEG5U
Волумен: 5.7 l, Начин на монтажа: Подпултна монтажа, Дисплеј: Не, Прекинувач за вклучување/исклучување на работата на електричниот грејач, Ширина: 256 mm, Висина: 390 mm, Длабочина: 213 mm
ЕЛЕКТРИЧНИ ПОТОПНИ ГРЕЈАЧИ
Бакарниот електричен потопен грејач кој е во директен контакт со вода обезбедува силна отпорност на корозија и долг работен век.
Онаму каде што е потребна мала количина на вода, компактните грејачи, кои овозможуваат инсталација под или над мијалникот, ќе го дадат вистинското решение.
Резервоарот е изработен од хигиенски беспрекорен пластичен материјал кој не е штетен по здравјето на луѓето.
Основната регулација со копче овозможува поставување на температурата на посакуваното ниво: избор на максимална температура, економично работење или поставување на температура против замрзнување.
Еколошките бојлери се произведени од 100% рециклирани материјали.
Интегрираните компоненти на европските производители обезбедуваат квалитет и долговечност на топлотната пумпа.

Шифра: 91246 Категорија: , ,

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Капацитет 5L
Моќност 2000W
Оперативен притисок 6 BAR
Димензии 21,3cm x 25,6cm x 39cm
Начин на контрола Механички