Електрично гезве GORENJE TCM- 330W • MILD
, , , ,

Електрично гезве GORENJE TCM- 330W

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 92686

Капацитет: 3l
Моќност на загревање 800W
Метално куќиште
Автоматско исклучување

1.699,00 ден

На Залиха!

Спореди

Gorenje TCM 330 W
Готвач за турско кафе
Бела боја
Запремнина 0.3 л
Моќност на загревање 800W
Метално куќиште
Автоматско исклучување
индикатор за вода
Филтер на одлив