GORENJE SVC 144 FBK • MILD
, ,

GORENJE SVC 144 FBK

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013389

Моќност: 108W
Индикатор-покажувач на прашина
Метален резервоар: 0,5L
Користење со едно полнење на батерија: 38min

8.499,00 ден

На Залиха!

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 108W
Заштита HEPA филтер
Индикатор за прашина Да
Воздушен заштитен вентил на мотор Не