Пегла GORENJE SIH3000RBC • MILD
-20%
, , ,

Пегла GORENJE SIH3000RBC

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93582

Можност за суво пеглање
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

2.699,00 ден 3.390,00 ден

На Залиха!

Спореди

Пегла на пареа · SIH3000RBC
Моќност на грејачот: 3000 W, Сад за вода: 0.35 l, Регулирање на температурата: Аналоген, Индикатор на температура, Подлога на пеглата: Керамика
КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОР 350 ML
Минимизирана потреба за полнење
Дарежливиот резервоар за вода од 350 ml ја минимизира потребата за полнење. Ќе трошите помалку време и ќе уживате повеќе во ефикасното искуство со пеглање.
Ефикасен начин за отстранување на бигорот

Лесен и ефикасен начин за отстранување на бигорот од вашата пегла. Добро е да се има предвид дека не може целосно да се спречи, но со редовно чистење ќе можете без прекин да пеглате подолг временски период.
Одржување на облеката беспрекорна

Пеглање без потреба да се грижите дали капките вода предизвикуваат дамки. Системот што го спречува капењето од ѓонот ќе ви овозможи да пеглате нежни ткаенини на пониски температури – и да останете радосни. Нема дамки, подобри резултати.
Автоматско исклучување

Нашите пегли со рамна подлога знаат сами да се погрижат за безбедноста. Ако пеглата е вклучена но извесно време не се користи и е поставена вертикално, по извесно време самата ќе се исклучи автоматски. Кога повторно ќе ја помрднете пеглата, тоа ќе биде регистрирано од сензорот и пеглата ќе се реактивира.
Супер глатко лизгање

Како добар спроводник на топлина, керамичкиот слој помага да се дистрибуира топлината рамномерно по целата површина. Затоа, пеглањето ќе биде непречено и ефективно. Исто така го спречува лепењето на ткаенината на подлогата при високи температури и го елиминира целиот статички електрицитет. Долготрајното и непречено лизгање ќе овозможи и подобро искуство со пеглање.
Кабел од 2,5 m за ваша удобност

Можете лесно да се движите од еден агол на собата до друга и да најдете удобно место за пеглање. Продолжениот кабел за напојување ќе ви овозможи да гледате телевизија или да бидете во средината на семејниот живот, дури и кога работите.
Ротација од 360° за безбедно и без напор искуство

Ќе најдете кабел за напојување сместен на централната линија на пеглата, кој лесно се ротира во која било насока. Опцијата за ротација од 360° ќе ви помогне слободно да ротирате, да пеглате лево и десно или да се вртите наоколу. Вашето искуство со пеглање ќе биде безбедно и без напор.


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 3000W
Индикатор за температура Да
Капацитет на резервоар 0,35l
Дополнително попрскување на вода Да