Пегла GORENJE SIH2200RBC • MILD
, , ,

Пегла GORENJE SIH2200RBC

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93559

Можност за суво пеглање
Заштита од прегравање
Kабел од 360 степени

2.490,00 ден

На Залиха!

Спореди

Пегла на пареа · SIH2200RBC
Моќност на грејачот: 2200 W, Сад за вода: 0.28 l, Регулирање на температурата: Аналоген, Индикатор на температура, Подлога на пеглата: Керамика
КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА 280 ML
Нема потреба да се надополнува
Големиот резервоар за вода од 280 ml ја намалува потребата за полнење вода. На овој начин ќе потрошите помалку време и ќе уживате во поефикасен начин на пеглање.
Ефикасен начин за отстранување на бигорот

Лесен и ефикасен начин за отстранување на бигорот од вашата пегла. Добро е да се има предвид дека не може целосно да се спречи, но со редовно чистење ќе можете без прекин да пеглате подолг временски период.
Автоматско исклучување

Нашите пегли со рамна подлога знаат сами да се погрижат за безбедноста. Ако пеглата е вклучена но извесно време не се користи и е поставена вертикално, по извесно време самата ќе се исклучи автоматски. Кога повторно ќе ја помрднете пеглата, тоа ќе биде регистрирано од сензорот и пеглата ќе се реактивира.
Супер глатко лизгање

Како добар спроводник на топлина, керамичкиот слој помага да се дистрибуира топлината рамномерно по целата површина. Затоа, пеглањето ќе биде непречено и ефективно. Исто така го спречува лепењето на ткаенината на подлогата при високи температури и го елиминира целиот статички електрицитет. Долготрајното и непречено лизгање ќе овозможи и подобро искуство со пеглање.
Приклучен кабел долг 2,5 m за поголема удобност

Можете лесно да се движите од еден до друг агол на собата и да најдете удобно место за пеглање. Продолжениот кабел за поврзување ќе ви овозможи да гледате телевизија или да бидете во тек со настаните, дури и додека ги извршувате домашните работи.
Го продолжува животот на вашата пегла

Оваа исклучително важна функција го продолжува работниот век и ја подобрува ефикасноста на вашата пегла. Оставете ја пеглата да се загрее на висока температура и притиснете го копчето „самочистење“. На жешка површина одвнатре ќе се ослободи голема количина вода за да се отстрани вагата или нечистотијата од водата. Доколку е потребно, повторете ја оваа постапка додека водата што се ослободува низ млазниците не биде совршено чиста.


Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Моќност 2200W
Индикатор за температура Да
Капацитет на резервоар 0,3l
Дополнително попрскување на вода Да