Вграден фрижидер Gorenje RKI418FE0 • MILD
, ,

Вграден фрижидер Gorenje RKI418FE0

Достапност:

На Залиха!


Шифра: 1013551

Енергетска класа: A+
Сиситем за ладење: FrostLess
Вкупен нето капацитет: 260 l
Разладен дел: 189 l/Замрзнувач: 71 l
Капацитет на замрзнување 24h: 3.5 kg
Издржливост при прекин на ел.енергија: 18h
Димензии (ШхВхД): 540 x 1772 x 545 mm

25.999,00 ден

На Залиха!

Спореди

Енергетска класа: A+
Сиситем за ладење: FrostLess
Вкупен нето капацитет: 260 l
Разладен дел: 189 l/Замрзнувач: 71 l
Капацитет на замрзнување 24h: 3.5 kg
Брзо длабоко замрзнување
Сад за мраз: 1 класичен сад за лед
Простор за замрзнување: 3 фиоки
Стаклена(и) полица(и): 2 pcs
Штедлива програма (EcoMode)
Одмрзнување: Автоматски
Одмрзнување на змрзнувачот: Рачно нагодување
Издржливост при прекин на ел.енер: 18h
Метална врата/Лево/десно отворање
Сад за шишиња со држач на врата
ЛЕД осветлување на кровот
Број на стаклени полици: 4 pcs
Стаклена(и) полица(и): 5 pcs
Сад за јајца: 1/6
Полици прилагодливи по висина
Приклучна моќ: 100 W
Димензии (ШхВхД): 540 x 1772 x 545 mm

Шифра: 1013551 Категорија: , ,