Комбиниран фрижидер GORENJE RK6191EW4 • MILD
, ,

Комбиниран фрижидер GORENJE RK6191EW4

GORENJE
Достапност:

На Залиха!


Шифра: 93307

Eнергетска класа:A+
Димензии:185х60х59,2cm
Капацитет на фрижидер: 206L
Капацитет на замрзнувач: 108L
Ниво на бучава: 38dB

24.000,00 ден

На Залиха!

Спореди

CRISPZONE
Голема фиока за овошје и зеленчук
Пространата фиока CrispZone е дизајнирана да ги зачува хранливите материи и да ја продолжи свежината на вашата храна. Ниската температура го продолжува квалитетот на вашата храна.
Помалку мраз, поголема заштеда на енергија
Подобрената изолација ефикасно ја намалува акумулацијата на мраз на храната и мраз во замрзнувачот. Ова значи помалку здодевно одмрзнување и пониски сметки за електрична енергија.
Опрема во фрижидерскиот дел
Полица за шишиња на вратата
Сад за шишиња без држач

Осветлување на фрижидерот
ЛЕД осветлување
Број на стаклени полици
3 pcs
Стаклена(и) полица(и)
4 pcs
Сад за јајца
1/8
Опрема во замрзнувачкиот дел
Сад за мраз
1 класичен сад за лед

XtremeFreeze фиока: интензивно замрзнување во горната фиока на замрзнувачот
Не
Простор за замрзнување
3 фиоки
Осветлување на просторот за замрзнување
Без осветлување
Стаклена(и) полица(и)
1 pcs
Управување
Дисплеј
Не
Начин на управување
Механичко управување
Индикатор за отворена врата
Без аларм и говорна порака
Премногу висока температура во делот за замрзнување
Без аларм, сигнал или говорна порака
Регулација на температура
Не
Одмрзнување
Автоматски
Одмрзнување на змрзнувачот
Рачно нагодување

 

Техничка Спецификација

Бренд GORENJE
Висина 185cm
Ширина 60cm
Длабочина 59,2cm
Енгергетска Класа А+
Капацитет на фрижидер 206L
Капацитет на замрзнувач 108L
Ниво на Бучава 38dB
Начин на контрола Механички
Прилагодливи полици на врата Да